Fırsatları görmek için giriş yapın
ara

İADE BİLGİLERİ

          

Aldığınız her ürün, fidanistanbul'un garantisi altındadır.
Memnun kalmadığınız tüm ürünleri iade edebilirsiniz.

 

TESLİMAT AŞAMASINDA İADE KOŞULLARI

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü, eksik ulaştığını düşündüğünüz paketleri; teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar veya eksik varsa kuryeye tutanak tuttururarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız. 
Mesafeli satış sözleşmemizin 10. ve 11. maddesine göre; doğası gereği bakım gerektiren ve depolanamayan canlı bitkilerin, çiçek soğanlarının, hediyelik fidanların ve fidelerin iadesi kargodan teslim alındıktan sonra kabul edilmemektedir. Bu nedenle memnun kalmayacağınız şekilde size getirilen paketleri lütfen teslim almayınız. Resimlerini çekerek tutanak ile iade ediniz. Tercihinize göre tekrar gönderebiliriz ya da para iadesi alabilirsiniz. 
İade işlemlerinde oluşan kargo ücretleri iadeyi sağlayan tarafa aittir.

TESLİMAT SONRASINDA İADE

Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz. Mesafeli satış sözleşmemizin 10. ve 11. maddesine göre; doğası gereği bakım gerektiren ve depolanamayan canlı bitkilerin, çiçek soğanlarının, hediyelik fidanların ve fidelerin iadesi kargodan teslim alındıktan sonra kabul edilmemektedir. İade işlemlerinde oluşan kargo ücretleri iadeyi sağlayan tarafa aittir. Ürünü, ürün faturası, sipariş numarınızı da içeren bir mail veya iade formu ile iade işleminizi tamamlayınız. 

Bitkilerde teslimat sonrası yapılması gereken kontroller ve işlemler
 

İADE SONRASI İŞLEMLER

Ürünü iade etmeniz veya alışverişinizden caymanız halinde, iade edilen ürün bize ulaştığı andan itibaren maksimum 3 gün içerisinde ürün bedeli iade edilir, ödenmiş kargo bedeli kargo firmasından iade alınamadığı için malesef iade edilmez. Kredi kartına ürün bedeli bankanız tarafından aktarılmaktadır. Bankanız kredi kartı iadelerini aynı gün hesabınıza yansıtmayabilir. Siparişinizle ilgili "İptal Edildi" uyarısı çıktıktan sonra ürün bedeli kredi kartınıza veya havale ile bankanıza iade edilmektedir. 

Mesafeli Satış Sözleşmesi
Üyelik Sözleşmesi

Kaçırılmayacak Fırsatları İnceleyin


Teşekkürler
fidan istanbul whatsapp
fidan istanbul loading icon