Fırsatları görmek için giriş yapın
ara

ALIŞVERİŞ PROSEDÜRÜ

Elektronik alışveriş yapma adımları :

          Yeni Üye Kaydı
1. Alışverişlerinizde öncelikle sitemize üye olmanız gerekmektedir. Üye olabilmek için "Yeni Üye Kayıt" linkini kullanabilirsiniz. Ayrıca "facebook ile bağlan" linki ile daha hızlı kaydolabilirsiniz. Kullanıcı adı, şifre ve E-mail girerek kolayca üye olunmaktadır. 


          fidan sepeti
2. Almak istediğiniz ürünleri belirledikten sonra "Sepete Ekle" butonuna tıklayarak alışveriş sepetinize atabilirsiniz. Daha sonra ürün adedini artırabilirsiniz. Alışveriş sepetinin amacı, müşterinin seçer seçmez satın alma zorunluluğunu ortadan kaldırarak kolaylık sağlamaktır.


          
3. Alışveriş Sepetinizde ürünle ilgili fiyat ve diğer bilgileri görebilir; Ayrıca, ürünlerin miktarlarını değiştirebilir, sepetinizden çıkarabilirsiniz. Ürün fiyatları ve tutar bilgilerine KDV dahildir. Ardından "Siparişi Tamamla" butonuna tıklayın.


          adrese teslim fidanlar
4. Adres bilgilerinizi girin ve "ÖDEME İŞLEMİ" butonuna tıklayın. 


          
5. Sepetinizdeki ürünleri 2 farklı şekilde alabilirsiniz. Kredi kartı ile peşin ödeme,  havale ile indirimli ödeme. Ödeme şeklini seçtikten sonra seçtiğiniz ödeme şekline göre detay ekranı gelmektedir. Eğer ödemeyi kredi kartı ile yapacaksanız; siparişi onayladığınız anda, bilgiler net üzerinden özel bir geçiş yoluyla ödemeyi yapan veya ödemeyi teslim alan bankaların bu işlemi onayladıkları veya reddettikleri network işleme mekanizmasına (SSL) ulaşır. Kredi kartı bilgileriniz geçerli ise siparişiniz kabul edilir. Aldığınız ürünlerin ücreti banka yoluyla bize ulaşır. Sipariş olumlu bir şekilde tamamlandığı taktirde, müşteriye siparişiyle ilgili bilgilerin yer aldığı bir e-mail gönderilir.


          
6.Eğer Ödemeyi Havale ya da EFT ile yapacaksanız; "HAVALE/EFT" sayfasından hesap bilgilerini alıp bu hesaplara ödeme yapabilirsiniz. Ardından Havale eft bildirim formu gönderiniz. Ödemeniz alındıktan sonra derhal kargo işlemleri başlatılır.


          
7. Bu işlemler sonunda, sistem size otomatik olarak bir sipariş numarası verecektir ve sipariş izleme modülüne yönlendirecektir. Bu numara, daha sonra ödeme ve sipariş takip işlemlerinin gerçekleştirilmesi için mutlaka kaydedilmelidir.


          
8. Ürünler hazırlandıktan sonra büyüklüğüne göre  kargo ya da nakliye firması ile en uygun şekilde ÜAAT yöntemiyle(Ücret Alıcıdan Adrese Teslim) gönderilir. Siparişi teslim alacak kişiye kimlik gösterilmesi karşılığında teslim edilir.
Not: Adres Aras Kargo dağıtım alanı dışında ise en yakın kargo şubesine yönlendirilmektedir. Gönderi kargo şubesinden teslim edilmektedir. 30 kilo ve üzeri ağırlıklar kata teslim edilmemektedir. Bina önünden teslim alınabilmektedir.


          
9. Sipariş izleme modülü yardımıyla yaptığınız siparişlerin durumunu istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.


          
10.Ürünler fidanistanbul garantisi altındadır. Memnun kalmadığınız ürünü 7 gün içinde iade edebilirsiniz. Doğası gereği bakım gerektiren ve depolanamayan canlı bitkilerin, çiçek soğanlarının, hediyelik fidanların ve fidelerin iadesi ile ilgili koşulları lütfen iade bilgileri linkinden takip ediniz.
İade bilgileri
 

Değerli Fidanistanbul.com Üyelerimiz;

Yaşadığımız bu zor günlerde gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Siparişlerinizin eksiksiz ve zamanında ulaştırılması konusunda yaşanabilecek olası aksaklıklardan dolayı özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pandemi Dönemine İlişkin Operasyonumuzu Zorlaştıran Durumlar ve Aldığımız Tedbirler Şu Şekildedir;

1. Kargo firmaları belli bir sayının üzerinde teslimat kabul etmemektedir.

2. Bazı teslimat adreslerindeki kargo şubeleri kapanmış ve Ürünler sahiplerine ulaşamadan geri gelmiştir.

3. Yoğunluk sebebiyle gönderilerimiz yol üzerinde her noktada takılabiliyor, zarar görebiliyor ve hatta kaybolabiliyor.

Kargo firmalarına ait tüm bu aksaklıkları üstlenerek iadeleri koşulsuz kabul ediyoruz. 

4. Paketleme servisini iki ayrı bant oluşturup ayrı seralara taşıdık, sosyal mesafe açısından ekip arkadaşlarımızı korumaktayız.

5. Günlük sipariş çıktısını birkaç katına çıkarsak da bu ürünlerin alışılagelmiş müşteri memnuniyeti hassasiyetimize zarar verdiğini gördük.

6. Bu nedenlerle Hepsiburada, n11, Gittigidiyor, Tekzen, Trendyol, Çiçeksepeti vs tüm pazaryeri ürünlerini satışa kapattık. Mevcut siparişlerin tamamını sahiplerine ulaştırdık. Ardından normal disiplinimiz ile operasyonumuza devam ettik.

7. Telefonlarımızı, sosyal medya kanallarımızı ve whatsapp iletişimini daima aktif tutuyoruz. Ancak yine de taleplere ve aramalara aynı anda maximum 5 hatta yetişebiliyoruz. Bu sayı Türkiyede bir fidanlık için alışılmış müşteri temsilcisi hizmetinin çok üzerindedir.

8. Tüm ürünlerimizin 2005 ten  bugüne kadar olduğu gibi arkasında olduğumuzu ve bitkilerinizin fidanistanbul garantisi ile kargo edileceğini bilmenizi isteriz.

9. Bize sipariş numaranızla tüm kanallardan ulaşabilirsiniz, size mutlaka dönüş yapılacaktır. Tüm sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Fidanistanbul Ekibi olarak sağlıklı günlerde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Bizden kaynaklanmayan sorunları en iyi şekilde çözmeye odaklandığımız tüm bu zorlu süreçlerde anlayışınız için teşekkür ederiz. 

Saygılarımızla
Fidanistanbul Ekibi

Kaçırılmayacak Fırsatları İnceleyin


Teşekkürler
fidan istanbul whatsapp
fidan istanbul loading icon